Cannavarovi hrozí desaťmesačné väzenie za vniknutie do vily

NETKY.SK • 26 Február 2015, 16:26 • 2 min
Cannavarovi hrozí desaťmesačné väzenie za vniknutie do vily

NEAPOL - Bývalému talianskemu futbalistov a dnes trénerovi Fabiovi Cannavarovi hrozí desaťmesačné väzenie za vniknutie do svojej vily v Neapole.

slovakia

left justify in out

Spoločne s manželkou Danielom a bratom Paolom si chcel zaplávať v bazéne pri dome, ktorý vlani v októbri zapečatila polícia. Cannavaro totiž pri stavbe porušil predpisy a bez potrebného povolenia upravil vilu i priľahlú záhradu s bazénom. Súd už rozhodnutie o treste vyniesol, právnici sa však odvolali.

 

Za porušenie policajnej pečate mu hrozí desaťmesačný trest, jeho manželke polročný a mladšiemu bratovi, ktorý je hráčom Sassuola, štvormesačný. Kriminalisti majstra sveta 2006 vyšetrujú aj pre krátenie daní, jeho firma údajne dlhuje talianskemu štátu jeden milión eur. Kriminalisti mu preto zabavili majetok vo výške 900-tisíc eur vrátane luxusnej jachty. 

 

Bývalý hráč Parmy, Interu Miláno, Juventusu Turín, Real Madrid a Al-Ahlí ukončil kariéru v roku 2011 pre problémy s kolenom. V súčasnosti je trénerom Kuang-čou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies