Cannavaro s manželkou čelia obvineniu z daňových únikov

NETKY.SK • 22 Október 2014, 18:18 • 2 min
Cannavaro s manželkou čelia obvineniu z daňových únikov

RÍM - Bývalého talianskeho futbalového reprezentanta Fabia Cannavara a jeho manželku údajne vyšetrujú pre podozrenie z daňových únikov. Informáciu priniesla v stredu agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovanie sa týka spoločnosti zaoberajúcou sa luxusnými jachtami, ktorá čelí obvineniu, že v rokoch 2005 až 2010 nezaplatila na daniach milión eur. Podľa stanoviska, ktoré poskytol Cannavarov právnik, je vyšetrovanie zamerané na firmu, ktorú vlastní manželka bývalého futbalistu. Dvojica však poprela akékoľvek nekalé praktiky. 
     

Štyridsaťjedenročný Cannavaro vybojoval v roku 2006 s talianskou reprezentáciou titul majstrov sveta a získal aj ocenenie FIFA pre hráča roka. Svoju hráčsku kariéru ukončil v roku 2011. Naposledy obliekal dres Al-Ahli, v dubajskom tíme v súčasnosti pôsobí ako asistent trénera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona