Cannavaro: Ronaldo si zaslúži vyhrať Zlatú loptu, o tom niet pochýb

NETKY.SK • 28 Október 2016, 13:07 • 2 min
Cannavaro: Ronaldo si zaslúži vyhrať Zlatú loptu, o tom niet pochýb

MADRID - Niekdajší taliansky futbalový reprezentant Fabio Cannavaro je presvedčený, že Cristiano Ronaldo si zaslúži vyhrať Zlatú loptu za rok 2016.

slovakia

left justify in out

Podľa 43-ročného Neapolčana bol CR7 kľúčovou postavou Realu Madrid pri tohtoročnom triumfe v Lige majstrov, o niekoľko týždňov z pozície kapitána doviedol Portugalsko k historickému titulu majstra Európy. Spoločne s obrancom Pepem mu tak patrí titul kontinentálneho šampióna na klubovej aj reprezentačnej úrovni.

 

"Cristiano Ronaldo si zaslúži vyhrať ´Ballon d'Or´, o tom niet pochýb," skonštatoval kapitán majstrov sveta 2006 a držiteľ Zlatej lopty z uvedeného roku Cannavaro pre denník Marca, citoval ho aj portál squawka.com. Cristiano Ronaldo sa v úvode tejto sezóny prezentuje slabšou streleckou formou ako v minulých rokoch. Viacerí za tým vidia následky zranenia kolena z finále ME 2016, ktoré mu spôsobil Francúz Dimitri Payet.

 

"Niekoľko zápasov síce neskóroval, ale nemali by sme zabúdať, čo všetko už v tomto roku dosiahol. Carlo Ancelotti často vravieval, že keď začínate zápas s Cristianom v zostave, akoby ste už v tej chvíli viedli 1:0," doplnil bývalý hráč Juventusu Turín, Realu Madrid či Interu Miláno.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies