Cannavaro môže v Reale nahradiť Zidana pri Ancelottim

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 18:16 • 2 min
Cannavaro môže v Reale nahradiť Zidana pri Ancelottim

MADRID - Nástupcom Zinedina Zidana na poste asistenta hlavného trénera Carla Ancelottiho vo futbalovom Reale Madrid by sa mohol stať Fabio Cannavaro.

slovakia

left justify in out

Kapitán talianskych majstrov sveta 2006 je podľa španielskych médií najväčším favoritom na uvoľnený post. Cannavaro hral v Reale v rokoch 2006 až 2009 a ponuke pracovať po boku Ancelottiho v tíme víťaza Ligy majstrov by sa nebránil.

 

"Všetci vedia, že s Carlom mám veľmi dobré vzťahy. Ak by ma oslovil, nemohol by som odmietnuť ponuku," povedal Cannavaro. Štyridsaťročný Talian je v súčasnosti asistentom trénera v dubajskom klube Al-Ahli. 

 

Bývalá futbalová hviezda Zinedine Zidane bude v nadchádzajúcej sezóne trénerom rezervy Realu Madrid, kam sa presunul z asistentského postu pri A-mužstve. Zidane hrával za Real od roku 2001 až do ukončenia kariéry v roku 2006. Do Madridu sa pracovne vrátil o štyri roky neskôr ako konzultant a potom sa začal venovať trénerskému remeslu ako Ancelottiho spolupracovník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies