Cannavaro kritizuje Van Gaala za striedanie brankárov

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 08:19 • 2 min
Cannavaro kritizuje Van Gaala za striedanie brankárov

RIO DE JANEIRO - Kým takmer celý futbalový svet chváli nečakaný taktický ťah trénera Holandska Louisa van Gaala nasadiť na penaltový rozstrel vo štvrťfinále majstrovstiev sveta proti Kostarike do bránky namiesto Jaspera Cillessena jeho náhradníka Tima Krula, kapitánovi majstrov sveta 2006 Fabiovi Cannavarovi sa to nepozdáva.

slovakia

left justify in out

Podľa niekdajšieho skvelého talianskeho obrancu prejavil kouč neúctu voči tímovej jednotke. "Viem, že teraz sa každý pre toto striedanie klania Van Gaalovi akoby bol kúzelníkom. Mne sa to však nepozdáva, ak mám byť úprimný, nepáči sa mi to. Je to neúcta voči brankárovi,“ povedal pre Globo Esporte Cannavaro.


O plánovanom striedaní vedel len Krul a tréneri, ktorí nechceli rozhodiť Cillessena. Holandskú jednotku striedanie prekvapilo, ale rešpektoval ho. Cillessen by mal nastúpiť aj na stredajšie semifinále proti Argentíne, ale Cannavaro si myslí, že teraz nebude brankár na tom psychicky najlepšie. "Predstavte si, že idete chytať ďalší zápas a neviete, či máte stopercentnú dôveru trénera,“ dodal pre Globo Esporte Cannavaro. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies