Cannavaro je pripravený nahradiť Prandelliho

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 12:03 • 2 min
Cannavaro je pripravený nahradiť Prandelliho

RÍM - Fabio Cannavaro by nepohrdol ponukou viesť taliansku futbalovú reprezentáciu.

slovakia

left justify in out

Kapitán majstrov sveta z roku 2006 je pripravený prevziať štafetu po Cesarem Prandellim, ktorý odstúpil po tom, ako jeho zverenci nepostúpili na šampionáte v Brazílii zo základnej skupiny. Rovnako pochodili aj pred štyrmi rokmi v Juhoafrickej republike, kde ich zastavili Slováci. Prandelli ponúkol rezignáciu po utorkovej prehre 0:1 s Uruguajom, odchádza aj prezident Talianskej futbalovej federácie Giancarlo Abete.

 

"Samozrejme, bola by to pre mňa česť trénovať národný tím, ale neviem, čo sa stane. Federáciu teraz čaká zmena prezidenta, hľadanie trénera, bude to ťažké obdobie. Som pripravený, ale musíme si počkať. Nepovedal by som nie, ale ťažko povedať, ako si páni z federácie predstavujú budúcnosť talianskeho futbalu. Nastala dôležitá chvíľa," povedal podľa goal.com bývalý stopér Cannavaro pre ITV. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies