'Canelo' vyfúkol Mayweatherovi 2. máj

NETKY.SK • 26 Január 2015, 12:43 • 2 min
'Canelo' vyfúkol Mayweatherovi 2. máj

MEXICO CITY - Aj keď jeho súboj s Miguelom Cottom padol, Mexičan Saúl "Canelo" Álvarez bol neoblomný v tvrdení, že tento rok bude boxovať 2. mája.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Mexičan nerozprával do vetra, v sobotu pred sviatkom Cinco de Mayo sa stretne s o šesť rokov starším Američanom Jamesom Kirklandom. Podľa ESPN už kontrakt podpísali obidve strany. Boxovať sa bude buď v Alamodome v San Antoniu, kde svoj dosiaľ jediný zápas na americkej pôde zažil Slovák Tomáš Kovács, alebo v Thomas & Mack Center v Las Vegas.

 

Duel odvysiela stanica HBO, nie však vo formáte "pay-per-view", ale ako voľne dostupný prenos. Álvarez tým jasne reagoval na zámer svojho premožiteľa z roku 2013 Floyda Mayweathera, ktorý chcel tento rok pokračovať v tradícii, v období spomenutého sviatku bojuje Američan pravidelne od roku 2007. Keďže Álvarez má množstvo fanúšikov a jeho duel bude takpovediac zadarmo, sledovanosť akéhokoľvek Mayweatherovho súboja s výnimkou konfrontácie s Mannym Pacquiaom by mohla výrazne utrpieť. Je preto možné, že "Money" sa poobzerá po inom dátume. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies