Cancellara pred štartom Gira bojuje s črevnou chrípkou

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 11:20 • 2 min
Cancellara pred štartom Gira bojuje s črevnou chrípkou

APELDOORN - Švajčiarskeho cyklistu Fabiana Cancellaru deň pred začiatkom 99. ročníka pretekov Giro d'Italia trápi črevná chrípka.

slovakia

left justify in out

Veľký favorit na zisk ružového dresu pred piatkovom individuálnou časovkou na 9,8 km v holandskom Apeldoorne sa však mieni postaviť na štart. "Nie je to ideálna situácia, ale pracujeme na tom. Včera na tréningu som mal zvláštne pocity. Bol som unavený a mal som bolesti kĺbov. Potom po príchode na izbu som bol viac hosťom na záchode ako v hoteli. V noci som mal horúčku, čo nie je najlepšie pred zajtrajškom. Oddýchnem si a uvidíme, ako to bude vyzerať," povedal "Spartakus" pre cyclingnews vo štvrtok ráno.

 

Napriek problémom je Cancellara odhodlaný štartovať a vybojovať svoje prvé maglia rosa v kariére. Na Gire sa predstavil predtým naposledy v roku 2009. "Nevzdávam sa. Žalúdočná viróza vás oslabí, ale definitívne budem štartovať. Najdôležitejšie je zostať pozitívny, pokúsim sa zotaviť najlepšie, ako viem," dodal špecialista na časovky a klasiky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies