Canadiens podpísali s Plekancom šesťročný kontrakt

NETKY.SK • 23 Jún 2010, 16:38 • 2 min
Canadiens podpísali s Plekancom šesťročný kontrakt

Canadiens podpísali s Plekancom šesťročný kontrakt

slovakia

left justify in out

      Hokejový klub zámorskej NHL Montreal Canadiens podpísal šesťročný kontrakt s českým útočníkom Tomášom Plekancom. Zmluvu v hodnote 30 miliónov podpísal center len týždeň predtým, ako by sa stal voľným hráčom.
      Plekanec nazbieral v uplynulej sezóne v drese Canadiens 70 kanadských bodov, pričom strelil 25 gólov. V play off pridal štyri góly a sedem asistencií a Canadiens sa so slovenským gólmanom Jaroslavom Halákom dostali až do finále Východnej konferencie. Plekanec sa pritom oproti predchádzajúcej sezóne, v ktorej mal len 39 bodov, značne zlepšil. "Vedel som, že som mal zlý predchádzajúci rok a chcel som začať dobre, čo sa mi podarilo," uviedol Plekanec. "Vedel som, že musím byť silný mentálne, a to sa aj stalo," dodal český center, ktorý hral v útoku s Mikeom Cammallerim a Andrejom Kosticynom.
      Za Canadiens hrá Plekanec od svojho draftu kanadským klubom v roku 2001, v jeho drese strelil celkovo 111 gólov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies