Camilla prezradila tajmostvo: Dieťa Williama a Kate sa narodí do konca týždňa

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 12:04 • 2 min
Camilla prezradila tajmostvo: Dieťa Williama a Kate sa narodí do konca týždňa

LONDÝN - Potomok britského princa Williama a jeho manželky Kate príde na svet do konca toho týždňa. Vyhlásila to v pondelok Camilla, manželka princa Charlesa a vojvodkyňa z Cornwallu, informovala webová stránka denníka USA Today.

slovakia

left justify in out

Camilla bola na verejnej akcii v anglickom grófstve Cornwall so svojím manželom, následníkom britského trónu a budúcim starým otcom, keď predniesla improvizovaný príhovor na návšteve hospicu pre deti.

"Všetci čakáme a sme na telefóne. Dúfame, že koncom týždňa tu bude on alebo ona," uviedla Camilla, ktorú citovali médiá prítomné na akcii.

Poznámka vojvodkyne je najjasnejším náznakom, kedy príde na svet prvé dieťa Williama a Kate, vojvodkyne z Cambridge. Celá Británia aj v najväčších horúčavách roka netrpezlivo čaká, novinári sa pečú na slnku pri londýnskej Nemocnici Svätej Márie a zívajú. Predpokladané termíny narodenia kráľovského potomka sa nesplnili a napätie je vyčerpávajúce.

Kráľovský palác už skôr oznámil iba to, že dieťa - v poradí tretí následník britského trónu - sa má narodiť v polovici júla. Samotná Kate sa istým známym v minulosti ako o termíne pôrodu zmienila o 13. júli a jej matka Carole Middletonová údajne povedala, že dieťa bude v znamení leva. To znamená, že sa narodí po 23. júli, dedukuje USA Today.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies