Camila Cabello opustila skupinu Fifth Harmony

NETKY.SK • 19 December 2016, 11:09 • 2 min
Camila Cabello opustila skupinu Fifth Harmony

LONDÝN - Americká speváčka Camila Cabello opustila skupinu Fifth Harmony. Formácia prezradila novinku dnes prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Po štyri a pol roku nás Camila prostredníctvom jej zástupcov informovala, že opúšťa Fifth Harmony. Želáme jej všetko dobré," uviedla skupina, ktorá bude ďalej pôsobiť v zostave Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane a Lauren Jauregui.

 

Camila Cabello tento rok spolupracovala napríklad s rapperom Machine Gun Kelly na skladbe Bad Things. Devätnásťročná rodáčka z Kuby nahrala predtým s kanadským hudobníkom a spevákom Shawnom Mendesom pieseň I Know What You Did Last Summer.

 

Skupina Fifth Harmony sa preslávila v americkej verzii súťaže The X Factor, kde v roku 2012 skončila na tretej priečke. Vlani vydali debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink). Tento rok v máji ponúkli druhú štúdiovku 7/27, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na štvrtej priečke. Nahrávka obsahuje aj hit Work from Home (feat. Ty Dolla Sign). Podarilo sa im získať napríklad jednu American Music Award alebo tri MTV Europe Music Awards.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies