Cameron: Proti Islamskému štátu použijeme všetky dostupné prostriedky

NETKY.SK • 4 Október 2014, 13:45 • 2 min
Cameron: Proti Islamskému štátu použijeme všetky dostupné prostriedky

LONDÝN - Britský premiér David Cameron dnes vyhlásil, že Británia využije všetky dostupné prostriedky a pokúsi sa nájsť rukojemníkov zadržiavaných extémistickou organizáciou Islamský štát (IS), napísala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"Pokiaľ ide o to, čo urobíme, tak použijeme všetky prostriedky, ktoré máme k dispozícii... a pokúsime sa tých rukojemníkov nájsť... urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme túto organizáciu, ktorá sa k našim ľuďom správa dokonale bezohľadne, nepochopiteľne a barbarsky, porazili," povedal Cameron deň po tom, ako sa na internete objavil videozáznam brutálnej vraždy britského humanitárneho pracovníka Alana Henninga.
     

Video s Henningovou vraždou okrem iného zachytáva aj vyhrážky americkému občanovi Petrovi Kassigovi, ktorý podľa svojich príbuzných odišiel na Blízky východ poskytovať humanitárnu pomoc utečencom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies