Cameron Diaz sa nebráni myšlienke adoptovať si dieťa

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 06:10 • 2 min
 Cameron Diaz sa nebráni myšlienke adoptovať si dieťa

Cameron Diaz sa nebráni myšlienke adoptovať si dieťa - Celebrity Americká herečka Cameron Diaz sa nebráni myšlienke adoptovať si dieťa. Nepáči sa jej však, že sa jej spoločnosť snaží diktovať, ako by mala žiť.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Cameron Diaz sa nebráni myšlienke adoptovať si dieťa. Nepáči sa jej však, že sa jej spoločnosť snaží diktovať, ako by mala žiť. "Spoločnosť vyvíja tlak na ženy, aby si mysleli, že ich život musí ísť nejakou konkrétnou cestou. Nikdy som nepovedala, že nechcem mať deti, len ich zatiaľ nemám. Neviem, čo sa mi v živote pritrafí. Možno si deti adoptujem alebo si nájdem partnera, ktorý už má deti. Kto vie?" uviedla 39-ročná hviezda, ktorá v minulosti randila s Mattom Dillonom, Jaredom Letom, Justinom Timberlakeom či Alexom Rodriguezom. Ako sama uviedla, medzi jej bývalými partnermi nie je žiadna súvislosť ani podoba. Nikdy si nepredstavovala, že by jedného dňa s ktorýmkoľvek z nich mala vzťah. "Nie je medzi nimi žiadne prepojenie. Ale ja milujem a láska prichádza z toľkých rôznych miest." dodala.

Cameron Diaz sa preslávila v komédii Maska (1994). Hrala aj vo dvojici filmov Charlieho anjeli (2000) a Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003). Štyri nominácie na cenu Zlatý glóbus získala za snímky Niečo na tej Mary je (1998), V koži Johna Malkovicha (1999), Vanilkové nebo (2001) a Gangy New Yorku (2002), Mejdan v Las Vegas (2008), či Mrcha učiteľka (2011). Svoj hlas prepožičala princeznej Fione v animovanej filmovej sérii o zlobrovi Shrekovi (2001, 2003, 2004, 2007 a 2010).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies