Cameron Diaz chce zostarnúť prirodzene

NETKY.SK • 11 Január 2014, 08:37 • 2 min
Cameron Diaz chce zostarnúť prirodzene

LOS ANGELES - Americká herečka Cameron Diaz chce vraj zostarnúť elegantne a prirodzene.

slovakia

left justify in out

Staroba je podľa nej celkom bežná vec a je hlúposť pokúšať sa ju zastaviť pomocou botulotoxínu. "Slová ako ‘proti starnutiu’ alebo ‘omladzovanie’ ma rozčúlia, kedykoľvek ich vidím. Naozaj je to tak. Neexistuje nič proti starnutiu. Všetci starneme. Nedá sa to nijako zastaviť," povedala 41-ročná herečka pre televíznu reláciu Access Hollywood. Za to, že chcú ľudia vyzerať mladšie, môžu podľa herečky predovšetkým samy ženy, ktoré sú v otázke starnutia najväčšími kritikmi. "Priala by som si, aby všetky ženy dovolili ostatným ženám zostarnúť. Ženy berú starnutie ako niečo osobné. Myslia si, že pohoreli, ak sa im nepodarilo zostať 25-ročnými. Pripadá mi to šialené, pretože verím, že zostarnúť je našim privilégiom, ktoré nedostal každý. Môj otec zomrel vo veku 58 rokov. Bol príliš mladý, keď odišiel," prezradila.

Diaz sa v rozhovore priznala, že aj ona premýšľala o použití botoxu, no nie za účelom omladzovania. "Niekedy mám chuť použiť botox na celú moju tvár, pretože som veľmi unavená. Keď hrám, na konci filmu ma už bolí celá tvár, pretože je to tak, že poviem ‘Ó!’ a spravím grimasu, potom ‘Á!’ a opäť iný výraz. Vtedy si želám, aby sa to na sekundu zastavilo. No potom si pomyslím, že by to bolo veľmi čudné," dodala filmová hviezda so smiechom. Napriek tomu, že spoločnosť sa všemožne snaží zastaviť starnutie, hollywoodska hviezda by sa podľa vlastných slov nechcela vrátiť do obdobia, keď mala 20 rokov. "Určite by som radšej bola zdravšia, silnejšia a šikovnejšia než mladšia," dodala. 

Cameron Diaz začínala ako modelka. Keď mala 21 rokov, vybrala sa na kasting do filmu Maska (1994). Na jej prekvapenie ju vybrali a táto úloha jej hneď na začiatku kariéry zabezpečila status sexsymbolu. Otvorili sa jej dvere do Hollywoodu a získala roly vo filmoch ako Ona, jedine ona (1996), Medové týždne bez ženícha (1996), Hlava nad vodou (1996) alebo Tú svadbu treba zrušiť! (1997). Zlom v jej kariére prišiel v roku 1998, keď získala hlavnú úlohu v úspešnej romantickej komédii Niečo na tej Mary je, za ktorú ju nominovali na Zlatý glóbus. Ďalší úspech u divákov i kritikov zaznamenala stvárnením Lotte Schwartz posadnutej domácimi miláčikmi v komédii V koži Johna Malkovicha (1999), čo jej vynieslo druhú nomináciu na Zlatý glóbus. Známa je aj ako agentka Natalie Cook z filmu Charlieho anjeli (2000) a jeho pokračovania Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003). Vďaka mysterióznemu sci-fi trileru Vanilkové nebo (2001) a historickej krimidráme Martina Scorseseho Gangy New Yorku (2002) si vyslúžila ďalšie nominácie na Zlatý glóbus. Na konte má množstvo ďalších filmov ako napríklad Jednoducho sexi (2002), Pozná ju ako svoje boty (2005), Prázdniny (2006), Mejdan v Las Vegas (2008), Je to i môj život (2009), Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010), Mrcha učiteľka (2011), Zelený sršeň (2011), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) či Konzultant (2013). Podieľala sa tiež na mimoriadne úspešných animovaných filmoch o zlobrovi Shrekovi, kde prepožičala hlas nekonvenčnej princeznej Fione. Od roku 2009 má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. V roku 2013 vydala svoju prvú knihu The Body Book, v ktorej predstavuje svoj recept na šťastnejší a zdravší život. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona