Cam Avery z Tame Impala vydá sólový album

NETKY.SK • 12 Január 2017, 09:56 • 2 min
Cam Avery z Tame Impala vydá sólový album

BRATISLAVA - Austrálsky multiinštrumentalista a spevák Cam Avery, známy napríklad z kapely Tame Impala, vydá debutový sólový album. Nahrávka Ripe Dreams, Pipe Dreams sa dostane na trh 10. marca a ponúkne desať piesní.

slovakia

left justify in out

Z nich muzikant zverejnil skladbu Wasted on Fidelity. Štúdiovka bude obsahovať aj novú verziu piesne C'est Toi, ktorú spevák predstavil vlani aj s videoklipom. "Chcel som spraviť niečo, čo by znelo ako staré albumy, ktoré mám rád, ako Johnny Hartman, Dean Martin, Frank Sinatra, Elvis Presley, Sarah Vaughan alebo Etta James - bigbandové skladby s menej metaforickými textami," uviedol na margo albumu Ripe Dreams, Pipe Dreams 28-ročný Avery.

 

 

Cam Avery pôsobí od roku 2013 ako koncertný basgitarista a vokalista v spomínanej kapele Tame Impala, ktorá je projektom Kevina Parkera. Obaja spolupracovali aj s formáciou Pond. Avery založil v roku 2011 vlastnú kapelu The Growl, ktorá uviedla na trh EP Cleaver Lever (2011) a album What Would Christ Do?? (2013).

Tracklist albumu Cam Avery - Ripe Dreams, Pipe Dreams:
01 A Time and Place
02 Do You Know Me by Heart?
03 Dance With Me
04 Wasted on Fidelity
05 Big Town Girl
06 Disposable
07 The Cry of Captain Hollywood
08 Watch Me Take It Away
09 An Ever Jarring Moment
10 C’est Toi (extended)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies