Calvin Harris by mal znova vystupovať už tento týždeň

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 10:25 • 2 min
Calvin Harris by mal znova vystupovať už tento týždeň

LOS ANGELES - Škótsky dídžej a producent Calvin Harris by mal po piatkovej autonehode začať vystupovať už tento týždeň.

slovakia

left justify in out

Na pódiá by sa mal vrátiť po tom, ako v piatok do jeho auta počas cesty na letisko v Los Angeles narazila 16-ročná vodička. Tridsaťdvaročného rodáka z mesta Dumfries, ktorý utrpel malé poranenia na tvári, previezli do nemocnice a neskôr ho prepustili. Hudobník pre zranenia musel zrušiť dve víkendové vystúpenia.


Calvin Harris, vlastným menom Adam Richard Wiles, vydal prvý album I Created Disco v roku 2007. Nasledovali nahrávky Ready For The Weekend (2009), 18 Months (2012) a Motion (2014). Na konte má single ako I'm Not Alone, You Used To Hold Me, Bounce (feat. Kelis), Feel So Close, Let's Go (feat. Ne-Yo), We'll Be Coming Back (feat. Example), Sweet Nothing (feat. Florence Welch), Summer, Outside (feat. Ellie Goulding) či Pray to God (feat. Haim). Harris zložil a produkoval piesne pre speváčky Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole či Rihannu. Magazín Forbes ho v rokoch 2013 až 2015 označil za najlepšie plateného dídžeja. Rovnaký magazín ho vlani zaradil do zoznamu najlepšie platených celebrít a spolu so speváčkou Taylor Swift ovládol rebríček najlepšie platených celebritných párov. Harris je tiež Mužom roka 2015 podľa magazínu Glamour.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies