Callejónovi sa splnil životný sen

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:03 • 2 min
Callejónovi sa splnil životný sen

NEAPOL - Spoluhráčovi slovenského futbalistu Mareka Hamšíka v SSC Neapol Josému Maríovi Callejónovi sa splnil životný sen a dostal pozvánku do španielskej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný bývalý hráč Realu Madrid a Espanyolu Barcelona si vypýtal pozvánku výkonmi v talianskom klube. V desiatich ligových kolách strelil osem gólov. Produktívny krídelník by chcel preniesť formu aj do španielskej reprezentácie. Doteraz si štyrikrát obliekol dres výberu do 21 rokov.

 

"Som veľmi šťastný. Reprezentovať svoju krajinu je snom každého hráča. Vždy som veril, že ma povolajú a teraz sa mi naplnila moja túžba," uviedol pre Marcu Callejón. Španieli nastúpia najskôr 15. novembra o 20.45 h v kvalifikácii o postup na ME 2016 v Huelve proti Bielorusku a potom v utorok 18. novembra o 20.45 h vo Vigu v príprave proti majstrom sveta z Nemecka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies