Caliari požičalo Rimanom Ibarba

NETKY.SK • 2 Február 2015, 10:22 • 2 min
Caliari požičalo Rimanom Ibarba

RÍM - Futbalisti AS Rím v najvyššej talianskej súťaži už štyri zápasy nebodovali naplno, riešenie hľadajú v angažovaní ďalšieho útočníka Víctora Ibarba. Kolumbijského reprezentanta si Rimania požičali z Cagliari do konca sezóny za 2,5 milióna eur. Získali tiež právo kúpiť si jeho prestup za ďalších 12,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Ibarbo v tomto ročníku skóroval len dvakrát, napriek tomu sa stal v krátkom čase už druhou posilou pre ofenzívu AS. Pred ním pribudol do kádra Seydou Doumbia z CSKA Moskva. Hráči na tento post sa zídu, pretože druhý tím tabuľky Serie A sa po sobotňajšom remízovom zápase s Empoli obáva o zdravotný stav Juana Iturbeho. Argentínsky útočník nútene striedal v 25. minúte, vyšetrenia potvrdili poškodenie väzov v kolene aj členku pravej nohy, čo by mohlo znamenať koniec sezóny. V tomto ročníku si viac nezahrá ani holandský stredopoliar Kevin Strootman. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies