Calgary v hlbokej kríze: päť zo siedmich zápasov bez gólu

NETKY.SK • 10 Január 2014, 12:58 • 2 min
Calgary v hlbokej kríze: päť zo siedmich zápasov bez gólu

CALGARY - Hokejisti Calgary sú na prelome rokov v zámorskej NHL v útoku takmer neškodní, Flames totiž v uplynulých siedmich zápasoch až päťkrát nedali ani gól.

slovakia

left justify in out

Hráči "plameňov" začali gólovo mlčať na konci decembra, keď v domácom prostredí podľahli Edmontonu, Vancouveru aj Tampe Bay zhodne 0:2, Philadelphii medzitým 1:4. Šiesteho januára síce na chvíľu prerušili krízu víťazstvom v Colorade 4:3, no odvtedy sa nezmohli na gól vo Phoenixe (0:6) a naposledy vo štvrtok doma proti St. Louis (0:5). Calgary získalo v sledovanom období iba dva body a má skóre 5:24.

Kanadský tím sa pre streleckú nemohúcnosť prepadol v tabuľke Západnej konferencie na predposledné 13. miesto, v 44 zápasoch získal 36 bodov a dal iba 100 gólov. Najlepším strelcom mužstva je 13-gólový Mike Cammalleri, Jiří Hudler a Sean Monahan majú zhodne na konte o jeden presný zásah menej. Už nik iný z kolektívu nedal viac než šesť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona