Cahill rozmýšľa o odchode z Chelsea, nechce zohrievať lavičku

NETKY.SK • 24 September 2018, 22:35 • 2 min
Cahill rozmýšľa o odchode z Chelsea, nechce zohrievať lavičku

LONDÝN – Anglický futbalista Gary Cahill je momentálne nespokojný so svojím statusom v FC Chelsea a uvažuje nad odchodom z londýnskeho tímu.

slovakia

left justify in out

Od vymenovania nového trénera Maurizia Sarriho nedostal Cahill veľa príležitostí a je pripravený po šiestich rokoch opustiť Stamford Bridge.

Taliansky tréner je počas aktuálnej sezóny verný stopérskej dvojici David Luiz a Antonio Rüdiger. Od júla tohto roka sa Cahill prvýkrát objavil v zostave Chelsea v zápase Európskej ligy UEFA proti PAOK Solún, ale do duelu nezasiahol. Svoje prvé minúty na ihrisku absolvoval cez víkend v zápase 6. kola anglickej najvyššej súťaže proti West Hamu United, keď v 69. minúte vystriedal Nemca Rüdigera.

Tridsaťdvaročný Angličan prišiel do FC Chelsea v roku 2012 z Boltonu Wanderers za 7 miliónov libier a minulú sezónu po odchode Johna Terryho ho oficiálne menovali za kapitána tímu. V mužstve "The Blues" sa mu podarilo získať dva tituly v anglickej Premier League a tiež poháre za víťazstvo v Lige majstrov a Pohári FA. Po majstrovstvách sveta v Rusku sa rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru.

"Nie som ten typ hráča, ktorý je ochotný akceptovať, že nehráva. Kariéra je krátka a všetko je o tom, aby ste hrávali. Mám maximálny rešpekt pre všetkých hráčov v klube a aj fanúšikov. Ale niekedy musíte urobiť ťažké rozhodnutia, aby ste pokračovali v kariére. Ja chápem, že najdôležitejší je tu tím, ale musíte hľadieť aj na vlastnú situáciu a rovnako na budúcnosť. Všetko sa postupne končí a prichádzajú nové výzvy," citoval Garyho Cahilla portál telegraph.co.uk.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona