Cahill bude hrať za Millwall, aby sa pripravil na MS

NETKY.SK • 30 Január 2018, 10:59 • 2 min
Cahill bude hrať za Millwall, aby sa pripravil na MS

LONDÝN - Austrálsky futbalový reprezentant Tim Cahill podpísal krátkodobý kontrakt s platnosťou do konca aktuálnej sezóny s anglickým druholigovým klubom FC Millwall v snahe sa čo najlepšie pripraviť na majstrovstvá sveta 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Najlepší strelec v histórii austrálskeho národného tímu Cahill (50 gólov) hrával za Millwall v rokoch 1998 - 2004 so streleckou bilanciou 57 gólov v 251 zápasoch. V Anglicku chce zotrvať do konca sezóny, ktorá finišuje približne mesiac pred začiatkom svetového šampionátu.

"Kúzlo príbehu spočíva spočíva rozhodne v tom, aby ma nestratili. Vždy som hovoril, že ak sa vrátim do Anglicka, tak prídem domov. Millwall je miesto, kde som sa naučil moje remeslo, z pohľadu učenia sa to bolo najdôležitejšie obdobie v mojom živote," povedal 38-ročný útočník či ofenzívny stredopoliar.

Cahill si v Anglicku zahral okrem Millwallu aj v Evertone (2004 - 2012), v roku 2012 prešiel do amerického New York Red Bulls. Po angažmán v čínskych kluboch sa vrátil do Austrálie, kde sa stal v roku 2016 hráčom Melbourne City. Austrálii pomohol k postupu na MS 2018
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies