Cahill a Costa z Chelsea zrejme vynechajú anglický Superpohár

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 23:17 • 2 min
Cahill a Costa z Chelsea zrejme vynechajú anglický Superpohár

LONDÝN - Dvojica hráčov anglického futbalového klubu FC Chelsea Gary Cahill a Diego Costa zrejme vynechá nedeľňajší zápas o anglický Superpohár (FA Community Shield). Obaja sa zranili v poslednom prípravnom zápase "The Blues" počas amerického turné proti Barcelone, ktorú londýnsky klub zdolal na pokutové kopy 4:2 (v riadnom hracom čase 2:2, pozn.).

slovakia

left justify in out

Stopér Cahill si zlomil nos pri vyrovnávajúcom góle na 2:2 v 85. minúte a Costa odstúpil zo zápasu po hodine hry, keď sa mu opäť "ozvalo" zranenie stehenného svalu.

 

"Gary by mohol v nedeľu nastúpiť s ochrannou maskou. Pokiaľ ho tento hendikep nebude nijakým spôsobom obmedzovať, pošlem ho na trávnik. Diego hlásil, že sa mu opäť ozval nešťastný stehenný sval. V jeho prípade musíme počkať. Nechceme nič uponáhľať," povedal na pozápasovej tlačovke tréner "modrých" José Mourinho.

 

Chelsea ako ligový majster vyzve v rámci anglického superpohára držiteľa FA Cupu - Arsenal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies