Cagliari v rukách nového vlastníka

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 15:41 • 2 min
Cagliari v rukách nového vlastníka

MILÁNO - Prezident talianskeho futbalového klubu FC Cagliari Massimo Cellino súhlasil s predajom klubu nemenovanému investorovi z USA. Cellino uviedol, že teraz bude na nových majiteľoch, aby bojovali s talianskou byrokraciou týkajúcou sa vlastníctva klubového štadióna. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

"Dosiahli sme dohodu a vypracovali sme zmluvu upravujúcu ich vstup do spoločnosti. Dúfam, že nebudú mať s byrokraciou podobné problémy, aké som mal ja," uviedol ešte stále súčasný šéf klubu.

 

Talian, ktorý klub prevzal v roku 1992 bojoval posledné tri roky proti miestnym orgánom o štadión klubu. Sardínsky tím musel po nezhode s miestnymi úradmi opustiť svoj staručký stánok Sant'Elia počas sezóny 2012/2013. Zvyšok ročníka dohrával na malom štadióne Is, ktorý nebol v dobrom technickom stave.

 

V poslednej sezóne sa klub vrátil na svoj domovský štadión Sant'Elia. Jeho kapacita bola znížená len pre 5000 fanúšikov, ktorí museli byť kvôli rekonštrukčným prácam umiestnení za jednou z brán. 

 

Niekoľko zápasov musel klub odohrať aj v prímorskom meste Terst neďaleko slovinských hraníc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona