Cadillac speváčky Madonny po 13 rokoch opúšťa svoje miesto v reštaurácii v Tatranskej Lomnici

NETKY.SK • 4 Máj 2023, 13:00 • 2 min
Cadillac speváčky Madonny po 13 rokoch opúšťa svoje miesto v reštaurácii v Tatranskej Lomnici

TATRANSKÁ LOMNICA - Po viac ako 13 rokoch opúšťa reštauráciu v Tatranskej Lomnici čierny Cadillac Escalade. Využívala ho speváčka Madonna počas svojho koncertného turné v Prahe v roku 2009.

slovakia

left justify in out

Po viac ako 13 rokoch opúšťa reštauráciu v Tatranskej Lomnici čierny Cadillac Escalade. Ikonické SUV, ktoré využívala speváčka Madonna počas zastávky svojho koncertného turné v Prahe v roku 2009, chce horské stredisko ponúknuť v aukcii a výťažok použiť na opravu historickej budovy lanovky v medzistanici Štart. Informoval o tom hovorca Tatry Mountain Resorts Marián Galajda.

 

Mohutný Cadillac bol v "Humne" zavesený dolu hlavou nad tanečným parketom. Auto vyrobené v roku 2007, v ktorom Madonna zanechala svoj podpis, bolo zavesené na oceľovú konštrukciu s pomocou dvoch žeriavov v decembri 2009 po tom, čo bol z neho vymontovaný poltonový motor. "Následne bolo auto obstavané drevenými stenami novovznikajúcej reštaurácie, ktorá bola otvorená v lete 2010," uviedol Galajda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona