Cadillac presunie svoju centrálu do New Yorku

NETKY.SK • 24 September 2014, 08:02 • 2 min
Cadillac presunie svoju centrálu do New Yorku

WASHINGTON - Americká luxusná značka Cadillac presunie na budúci rok svoju centrálu z Detroitu do New Yorku, uviedla dnes automobilka General Motors (GM), ktorá značku vlastní. Informovali o tom agentúra DPA a portál detroitnews.com.

slovakia

left justify in out

Tento krok by mal Cadillacu umožniť výraznejšie sa presadiť na svetovom trhu s luxusnými značkami. S tvrdou konkurenciou v podobe nemeckých a japonských rivalov bojuje na domácom trhu a ťažko sa presadzuje voči nim aj v zahraničí.
      

Presun centrály vytvorí z Cadillacu samostatnú firemnú divíziu. Ako uviedol nový šéf Cadillacu Johan de Nysschen, "chceme, aby značka Cadillac bola výraznejšie oddelená od zvyšku General Motors a my budeme môcť vytvoriť tím, ktorý sa 100-% sústredí len na oblasť prémiového trhu a jeho výzvy". Očakáva sa, že centrála, ktorá bude v newyorskej štvrti Soho, začne fungovať od 2. štvrťroka budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies