Cabaye rekordným nákupom Crystal Palace

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 16:23 • 2 min
Cabaye rekordným nákupom Crystal Palace

LONDÝN - Francúzsky futbalový stredopoliar Yohan Cabaye prestúpil z tímu Paríž St. Germain do anglického Crystal Palace.

slovakia

left justify in out

Server eurosport.yahoo.com odhadol čiastku, za ktorú sa 29-ročný bývalý záložník Newcastlu United vrátil do Anglicka, na 12,8 milióna libier. Tridsaťosemnásobný francúzsky stredopoliar sa tým stal rekordne najdrahším nákupom tohto londýnskeho klubu, s Crystal Palace podpísal kontrakt na tri roky. 

 

Cabaye sa opäť stretne v jednom družstve s trénerom Alanom Pardewom. Ten ho viedol dva a pol roka v Newcastli. "Už sa neviem dočkať nového pôsobiska, nadchádzajúcej sezóny a sviežeho životného vánku," povedal odchovanec OSC Lille, ktorý bol v PSG od januára 2014. Za mužstvo z Parku princov odohral celkovo 56 zápasov, získal s ním dva majstrovské tituly v najvyššej francúzskej súťaži Ligue 1 a Parížanom pomohol aj k bezprecedentnému domácemu treble v uplynulom ročníku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies