C&A otvára svoju vlajkovú predajňu v nákupnom centre Central

NETKY.SK • 19 Október 2012, 07:13 • 2 min
C&A otvára svoju vlajkovú predajňu v nákupnom centre Central

C&A otvára svoju vlajkovú predajňu v nákupnom centre Central

slovakia

left justify in out

img

C&A otvára svoju novú vlajkovú predajňu v bratislavskom nákupnom centre Central vo veľkom štýle. Ako prvá sa na Slovensku predstaví s úplne novým imidžom. Počas otváracieho víkendu (18. – 21. októbra) otvorí v novom nákupnom centre predajňu aj Mike Spirit.

   Nový look C&A sa dotkol predovšetkým interiéru. Vizuál jednotlivých oddelení je prispôsobení charakteru tovaru a celkovo dostal súčasný, modernejší nádych. Už tapety preto upozornia, že ste sa ocitli napríklad v detskom oddelení. Pre pohodlie návštevníkov je celý priestor rozdelený do prehľadných tematických zón. Obnovením prešli aj pokladne a veľkoryso dimenzované skúšobné kabíny. Vstupný portál do predajne prešiel farebnou inováciou, aj vnútri predajne je nový typ osvetlenia decentne skrytého v podhľadoch. Modernejšia je i prezentácia v priestore; stojany, figuríny či police sú navrhnuté tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom a požiadavkám.
   „V architektonických zmenách sa odzrkadľuje naša firemná filozofia. C&A je rodinná firma s dlhou tradíciou, ktorá od svojho vzniku ponúka cenovo priaznivú módu pre celú rodinu, s dôrazom na dobrú kvalitu. Toto sa samozrejme nemení, ale v súlade s požiadavkami doby sme sa rozhodli nové predajne omladiť moderným lookom,“ spresňuje Monika Žilková, hovorkyňa C&A pre Českú republiku a Slovensko.
   Nový koncept sa dotkol aj sveta značky CLOCKHOUSE. Príjemné usporiadanie priestoru a mladistvý výraz stien robí z návštevy zóny mladej módy zážitok. Predajňa C&A v nákupnom centre Central je jediná na Slovensku v novom modernom koncepte. Kolekcia a celková prezentácia oblečenia je prispôsobená požiadavkám cieľovej skupiny 15 – 25 rokov. Po rakúskej Viedni a poľskej Varšave sa tak aj bratislavské C&A v Centrali výrazne „omladilo“.
   Otvárací víkend novej C&A predajne v OC Central bude špeciálny: návštevníci môžu využiť služby vizážistky a štylistu, v detskom kútiku sa o najmladších návštevníkov postará klaun a k dispozícii bude aj obľúbené maľovanie na tvár. Počas celého víkendu môžu návštevníci nakupovať s 20 % zľavou. V sobotu 20. 10. o 18.00 hod vystúpi priamo v predajni Mike Spirit. Novú predajňu nájdete v OC Central na Metodovej ulici 6 v Bratislave. Otvorená je v pondelok až sobotu 10.00 – 21.00 hod, v nedeľu sa zatvára o 20.00 hod.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies