Čögley nedohral duel s Podbrezovou, v piatok chce nastúpiť

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 12:15 • 2 min
Čögley nedohral duel s Podbrezovou, v piatok chce nastúpiť

BRATISLAVA - Jeden z oporných stĺpov defenzívnych radov lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže AS Trenčín Peter Čögley pre zranenie nedohral nedeľňajší víťazný domáci zápas 25. kola proti ŽP Šport Podbrezová (výsledok 4:1).

slovakia

left justify in out

"Natiahol som si zadný stehenný sval, v stretnutí som nemohol pokračovať," citoval portál fortunaliga.sk slová 26-ročného pravého obrancu (nar. 11. augusta 1988). Na hráčov AS čaká najbližšie náročné ligové vystúpenie proti Spartaku Trnava, opäť v domácom prostredí. Trenčiansky rodák si nepripúšťa, že by v piatkovom stretnutí so začiatkom o 19.00 h proti momentálne tretiemu mužstvu tabuľky chýbal na ihrisku a nepomohol mužstvu. "Na ďalšie kolo budem pripravený, duel s Trnavou si predsa nedám ujsť," skonštatoval Čögley.


V súvislosti s ním je zaujímavé, že už 125 zápasov čaká na presný zásah v najvyššej slovenskej súťaži. Dosť dlhý gólový pôst neprerušil krajný zadák ani počas hodinového účinkovania na trávniku v spomenutom ostatnom ligovom súboji s Podbrezovou, hoci na brankára hostí Pavla Penksu vyslal dve nebezpečné strely. "Škoda, že sa mi nepodarilo skórovať, no hlavu nevešiam. Príde to, keď to všetci budú najmenej čakať," poznamenal Peter Čögley.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona