Bývalý tréner Trenčína a Žiliny povedie Jastrzebie

NETKY.SK • 31 Máj 2014, 11:19 • 2 min
Bývalý tréner Trenčína a Žiliny povedie Jastrzebie

JASTRZEBIE - Bývalý tréner Dukly Trenčín a MsHK Žilina Róbert Kaláber povedie v novej sezóne hokejistov poľského tímu JKH GKS Jastrzebie.

slovakia

left justify in out

Na lavičke účastníka tamojšej najvyššej súťaže nahradil 45-ročný kouč Čecha Mojmíra Trličíka. Informovala o tom poľská regionálna televízia TVT.

 

Kaláber už prevzal JKH GKS a vedie aj prípravu na suchu. Mužstvo doteraz trénovalo pod dohľadom Rafala Bernackého. "Som spokojný s fyzickou pripravenosťou hráčov. Páči sa mi ich nasadenie a neobávam sa, že by neboli pripravení na novú sezónu," povedal v rozhovore pre TVT Kaláber. Jastrzebie skončilo v sezóne 2013/2014 na tretej priečke v tabuľke. 

 

Kaláber naposledy pracoval pri mužoch Žiliny. Pod Dubeň prišiel začiatkom decembra, keď vystriedal Jana Nelibu, v závere januára požiadal o uvoľnenie z funkcie z osobných dôvodov. V extralige pracoval v predchádzajúcich sezónach v Dukle Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies