Bývalý tréner Podbrezovej Kentoš v Žiline, nahradil Nemca

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 11:12 • 2 min
Bývalý tréner Podbrezovej Kentoš v Žiline, nahradil Nemca

ŽILINA - Po odchode Miroslava Nemca, ktorý sa stal asistentom v poľskom klube Podbeskidzie Bielsko-Biala, rozšíril realizačný tím futbalistov MŠK Žilina bývalý tréner Podbrezovej Jaroslav Kentoš.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z Vranova nad Topľou bude pod Dubňom pôsobiť ako kouč B-mužstva, ktoré hrá druhú ligu. Úzko bude spolupracovať s hlavným trénerom Adriánom Guľom. Kentoš podpísal v Žiline zmluvu na dva roky.


"Ako som už spomenul, hlavným cieľom je zapracovať mladých chalanov, posúvať ich do A-tímu. Samozrejme, trpezlivo s nimi pracovať, aby bol tréningový proces takmer totožný s A-tímom, a tým aj ľahší prechod k prvému tímu. Je tu veľa kvalitných chalanov, máme nepochybne z čoho čerpať. Od začiatku tréningového procesu tu pracujeme s dostatkom hráčov narodených v roku 1997, 1998. Akadémia produkuje šikovných, talentovaných futbalistov, ktorí majú perspektívu," uviedol na klubovom webe Jaroslav Kentoš.


Nemec pôsobil v Žiline jedenásť rokov, s Bielsko-Bialej podpísal zmluvu na jeden rok s opciou. Pomáhať bude teraz Dariuszovi Kubickému.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies