Bývalý taliansky premiér Berlusconi sa v 85 rokoch tajne oženil

NETKY.SK • 21 Marec 2022, 12:40 • 2 min
Bývalý taliansky premiér Berlusconi sa v 85 rokoch tajne oženil

V Taliansku oslavovali v sobotu 19. marca Deň otcov. A bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi (85) tento deň oslávil svadbou s o 53 rokov mladšou priateľkou Martou Fascinaovou (32), ktorej by sám mohol byť otcom.

slovakia

left justify in out

Obrad sa konal v Berlusconiho pompéznej vile Gernetto z 18. storočia, v ktorej ho okrem iného navštívil v roku 2010 aj jeho blízky priateľ, ruský prezident Vladimír Putin (69). Ako uvádza nemecký Bild, svadobná hostina sa konala proti vôli Silviových detí, ktoré ju vzhľadom na vojnu na Ukrajine a otcove väzby na Putina považovali za mimoriadne nevhodnú.

 

 

Odloženie obradu mu vraj nahovárali aj najbližší poradcovia a priatelia, ale prianie nevesty Marty bolo silnejšie. „Mám z oslavy veľkú radosť, bude to veľmi intímna chvíľa, ale potom sa vrátim do práce,“ hlásil hneď v sobotu ráno ženích Berlusconi. Medzi asi 60 svadobnými hosťami nechýbali jeho deti Marina (55), Barbara (37), Eleonora (36) a Luigi (33). Syn Pier Silvio (52) neprišiel, vraj sa bojí kovidu, a tak sa vyhýba davom. Dorazili aj Adriano Galliano (77, bývalý šéf AC Miláno), Berlusconiho osobný lekár Alberto Zangrillo a jeho právnik Niccolò Ghedini.„Som šťastný, že mám okolo seba ľudí, ktorí sú mi v tento deň obzvlášť blízki,“ vítal ich dojatý Berlusconi

 

Po uvítacom prípitku nasledovalo slávnostné menu z trojhviezdičkovej michelinskej reštaurácie Da Vittorio, ku ktorému pili juhotirolské vína Aneri Pinot Bianco z roku 2020 a Aneri Pinot Nero z roku 2018. Berlusconi si vo svadobný deň obliekol modrý oblek od Armaniho. Nevesta mala klasické biele šaty s dlhou vlečkou od návrhára Antonia Rivy. Prstene im vyrobil klenotník Damiani.

 

Celá svadba podľa nemeckého Bildu bola falošná! Skutočnú svadbu vraj Berlusconimu zakázali jeho deti, ktoré sa báli, že by sobáš s blondínou zamiešal karty s otcovým dedičstvom, na ktoré si už brúsia zuby. Manželia si teda vraj povedali „áno“, avšak bez akýchkoľvek právnych záväzkov.

 

 

Možno vás zaujme: Zelenskyj navrhol miesto pre stretnutie s Putinom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies