Bývalý taliansky futbalista Christian Vieri plánuje návrat na zelené trávniky

NETKY.SK • 30 Júl 2016, 14:05 • 2 min
Bývalý taliansky futbalista Christian Vieri plánuje návrat na zelené trávniky

RÍM - Bývalý taliansky futbalista Christian Vieri plánuje návrat na zelené trávniky. Niekdajší elitný kanonier má podľa vlastných slov vo veku 43 rokov namierené do Číny, kde by mal pôsobiť v tamojšej Super League.

slovakia

left justify in out

Vieri ukončil kariéru v roku 2009. V roku 1999 sa stal najdrahším futbalistom na svete, keď z Lazia Rím do Interu Miláno prestúpil za 40 miliónov eur. Za Inter odohral 143 zápasov s bilanciou 103 gólov, v reprezentácii nastúpil na 49 duelov, v ktorých zaznamenal 23 presných zásahov. "Veľká novina - Bobo je späť. Rozhodol som sa, že budem hrať v Číne," uviedol Vieri na sociálnej sieti Instagram.

 

Futbal v Číne zažíva veľký rozmach. Kluby Super League v letnom prestupovom období minuli na nákup nových hráčov takmer 230 miliónov eur. Rekordný je príchod Brazílčana Hulka, za ktorého Šanghaj SIPG zaplatil 52 miliónov eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona