Bývalý superstarista sa nevie dočkať Vianoc! Bude obdarený špeciálnym darčekom

NETKY.SK • 21 December 2017, 09:01 • 2 min
Bývalý superstarista sa nevie dočkať Vianoc! Bude obdarený špeciálnym darčekom

BRATISLAVA - Slovenského speváka holandského pôvodu Thomasa Puskailera čakajú podľa jeho slov najkrajšie vianočné sviatky.

slovakia

left justify in out

Už čoskoro sa totiž stane otcom. Sviatkovať bude s manželkou Abbie doma v Bratislave, je tu však aj možnosť, že ich strávia na pôrodnej sále. „Vianoce nie sú pre mňa ani tak o darčekoch, ako o tom, že sme všetci spolu. V minulosti sme odchádzali na sviatky do Anglicka, k rodine mojej manželky, tento rok ostávame v Bratislave. Čakáme totiž prírastok do rodiny a je dosť možné, že sa narodí práve počas Vianoc,“ nevie sa dočkať natešený spevák.

Štedrý deň sa u Puskailerovcov bude niesť v klasickom anglickom duchu. „Ráno na Štedrý deň si pred raňajkami s Abbie vymeníme pár darčekov. Prípravu slávnostnej večere má na starosti Abbie. Tá pozostáva z moriaka s plnkou a pečených zemiakov. Abbie to má na rozdiel odo mňa vždy celé zorganizované a kým ja ešte pred večerou dobaľujem zvyšné darčeky, ona už má všetko pripravené. Po večeri ideme na prechádzku s našimi psíkmi a potom obvolávame rodinu a známych, aby sme im popriali pekné Vianoce. Je to náš najobľúbenejší sviatok v roku. Obaja máme krásne spomienky na Vianoce, keď sme boli deti a rovnakú atmosféru sa budeme snažiť vytvoriť aj v našej malej rozrastajúcej sa rodine,“ vyznal sa.

Na rok 2017 má budúci otecko len tie najkrajšie spomienky. „Bol to pre nás oboch úžasný rok. Po pracovnej aj osobnej stránke. Deň, keď sme sa dozvedeli, že budeme rodičmi, bol bezpochyby tým najkrajším. Celý proces tehotenstva sme spolu prežívali, sledovali, ako malé rastie v Abbienom brušku. Tento rok bude pre nás už navždy špeciálny a nikdy naň nezabudneme,“ prezradil.

Plány na Silvestra zatiaľ manželia nemajú žiadne - všetko závisí od toho, kedy príde na svet ich prvý potomok. „Nevieme sa dočkať nového roku a toho, ako sa budeme starať o naše dieťatko a pomáhať mu spoznávať naše vzdialené rodiny a svet vôkol nás,“ dodal nadšene Puskailer.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies