Bývalý štátny tajomník Palko je externým poradcom vlády Tadžikistanu

NETKY.SK • 14 September 2017, 12:20 • 2 min
Bývalý štátny tajomník Palko je externým poradcom vlády Tadžikistanu

BRATISLAVA - Bývalý viacnásobný štátny tajomník František Palko získal nedávno pozíciu externého poradcu vlády v Tadžikistane.

slovakia

left justify in out

Na tomto poste pôsobí od septembra. Informoval o tom portál parlamentnelisty.sk. "Oblasťou, ktorej sa tu venujem v pozícii externého vládneho konzultanta, je sféra verejných financií. Teda oblasť, ktorej som sa venoval na našom ministerstve financií 12 rokov," priblížil Palko. Jeho pracovnou náplňou je pomôcť miestnej štátnej administratíve pri tvorbe, realizácii a hodnotení rozpočtu verejnej správy na báze programového a viacročného rozpočtovania.

 

František Palko pôsobil ako štátny tajomník na ministerstve financií v rokoch 2006 až 2010 a v rovnakej pozícii na ministerstve dopravy od roku 2012 do roku 2016. Okrem iného je aj členom Dozornej rady Všeobecnej zdravotnej poisťovne a riaditeľom Inštitútu hospodárskej politiky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies