Bývalý spevák skupiny Backstreet Boys poprel obvinenie zo znásilnenia

NETKY.SK • 23 November 2017, 10:02 • 2 min
Bývalý spevák skupiny Backstreet Boys poprel obvinenie zo znásilnenia

LOS ANGELES - Nick Carter, bývalý spevák americkej skupiny Backstreet Boys, poprel obvinenie zo znásilnenia, ktoré vyslovila voči nemu Melissa Schumanová, bývalá členka popovej hudobnej skupiny Dream.

slovakia

left justify in out

"Z Schumanovej obvinení som šokovaný a zarmútený," vyhlásil v stredu Carter.

 

Bývalá členka hudobnej skupiny Dream v blogu uviedla, že ju ako 18-ročnú vtedy 22-ročný Carter znásilnil. Stalo sa to údajne v jeho apartmáne v kalifornskej Santa Monice v čase, keď spolu nakrúcali film.

 

"Kým sme boli spolu, Melissa mi nikdy nepovedala, že by niečo z toho, čo sme spolu robili, bolo nedobrovoľné," vyjadril sa teraz 37-ročný bývalý spevák Backstreet Boys. Carter a Schumanová po údajnom incidente spolu vystupovali a nahrali pieseň.

 

Schumanová tvrdí, že sa pokúšala odmietnuť jeho návrhy: "Povedala som mu, že som panna a že nechcem mať sex."

 

Schumanová rozbiehala kariéru za pomoci Seana Combsa, známeho ako Diddy. Ten skupinu Dream založil pod jeho značkou Bad Boy Records.

 

Americká popová skupina Dream mala v rokoch 1998-2003 niekoľko úspešných singlov vrátane piesne "He loves you not". Jej pokus o comeback v roku 2015 bol však neúspešný.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies