Bývalý skvelý hráč Arsenalu Bergkamp, je šokujúcim kandidátom na post trénera Swansea

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 10:33 • 2 min
Bývalý skvelý hráč Arsenalu Bergkamp, je šokujúcim kandidátom na post trénera Swansea

Bývalý skvelý hráč Arsenalu Bergkamp, je šokujúcim kandidátom na post trénera Swansea - Futbal SWANSEA - Dennis Bergkamp sa vynoril ako prekvapivý kandidát na miesto trénera Swansea. Predseda klubu, Huw Jenkins, na začiatku tohto týždňa uviedol, že klub z

slovakia

left justify in out

imgSWANSEA - Dennis Bergkamp sa vynoril ako prekvapivý kandidát na miesto trénera Swansea.

Predseda klubu, Huw Jenkins, na začiatku tohto týždňa uviedol, že klub z Južného Walesu chce "veľmi rýchlo" obsadiť miesto po Brendanovi Rodgersovi (prešiel do Liverpoolu-pozn.autora) a v utorok večer sa favoritom stal Bergkamp.

Bývalý útočník Arsenalu, ktorý je v súčasnej dobe asistent Franka de Boera v Ajaxe, spĺňa Jenkinsove predstavy, keďže je "mladý a hladný", ale do úvahy stále prichádza aj Graeme Jones, ktorý je asistentom trénera Wiganu.

Jones nie je veľmi ochotní urobiť posledný krok k riadeniu tímu, ale Jenkins sa nevzdáva nádeje, že na tretí pokus sa mu podarí presvedčiť bývalého asistenta trénera Swansea po tom, čo sa mu to nepodarilo v rokoch 2009 a 2010.

Ďalšími možnosťami, ktoré pripadajú do úvahy sú tréner Brightonu, Gus Poyet, Ian Holloway z Blackpoolu a bývalá legenda Barcelony, Michael Laudrup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies