Bývalý šéf ÚBOKu: Mikuláš Černák má na svedomí oveľa viac obetí

NETKY.SK • 28 December 2016, 09:49 • 2 min
Bývalý šéf ÚBOKu: Mikuláš Černák má na svedomí oveľa viac obetí

BRATISLAVA - Mikuláš Černák si momentálne odpykáva doživotný trest za niekoľko vrážd. Nie však za všetky, ktoré spáchal ho odsúdili a podľa bývalého šéfa Útvaru na odhaľovanie organizovaného zločinu (ÚBOK) ich má na svedomí oveľa viac.

slovakia

left justify in out

"Všetci sme vedeli, čo má Mikuláš Černák za sebou, čo by znamenalo jeho prepustenie na slobodu. V mnohých prípadoch sme začali z ničoho. Ale postupným skladaním črepín sme sa dostali až úplnému zloženiu celej skladačky," povedal pre denník Pravda bývalý šéf (ÚBOK) Ivan Ševčík, ktorý roky vyšetroval v špeciálnom tíme Černákovu trestnú činnosť.

 

Bývalý boss podsvetia si v súčasnosti odpykáva doživotný trest za viacero vrážd. Na otázku denníka, koľko obetí má Černák na svedomí, Ivan Ševčík uviedol: "Určite viac, než za ktoré je odsúdený".

 

A na otázku, či je šanca, že bude zo všetkých vrážd usvedčený, Ševčík povedal: "Myslím si, že z veľkej časti áno". Celý rozhovor s názvom "Ševčík: Černák má na svedomí viac obetí" denník uverejnil na štvrtej strane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies