Bývalý šéf McLarenu preukázal zdravotníkom v Anglicku veľkú štedrosť

NETKY.SK • 6 Apríl 2020, 14:32 • 2 min
Bývalý šéf McLarenu preukázal zdravotníkom v Anglicku veľkú štedrosť

LONDÝN - Britský podnikateľ a bývalý riaditeľ tímu McLaren F1 Ron Dennis sa rozhodol pomôcť zamestnancom Národnej zdravotníckej služby (NHS) vo svojej krajine.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Štedrosť 

V najbližších troch mesiacoch im zaplatí celkovo jeden milión jedál. "Je dôležité, aby títo ľudia nemuseli rozmýšľať nad tým, kde budú počas niekoľkých prestávok behom tvrdej práce niečo jesť. Navyše by nemali za to nič platiť," zverejnil 72-ročný Dennis.

 

img

 

Brit založil už predtým iniciatívu na podporu boja proti šíreniu koronavírusu, do ktorej prispel sumou jeden milión libier. 

 

Kráľovná motoršportu trpí

Seriál F1 prežíva kvôli šíreniu COVID-19 najhorší štart sezóny od svojho vzniku. Predpokladá sa, že sezóna 2020 by sa mala rozbehnúť až VC Kanady na okruhu v Montreále niekedy v júli. To znamená, že všetky plánované predošlé podujatia sú zrušené bez, navyše možnosti konania v náhradnom termíne. Tak neskoro sa sezóna ešte nezačala, pritom Bernie Ecclestone (jeden z najdôležitejších ľudí F1) prišiel s návrhom, aby sa celý ročník 2020 zrušil.

 

img

 

Následky šírenia COVID-19

Vo Veľkej Británii aktuálne evidujú 47 806 prípadov nakazenia koronavírusom, 4934 osôb chorobe podľahlo. Celosvetovo je v 208 krajinách/územiach potvrdených viac ako 1,285 milióna prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu vyše 70 000 osôb.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona