Bývalý šéf KHL Medvedev verí v udržanie ekonomiky klubov

NETKY.SK • 23 Február 2015, 13:14 • 2 min
Bývalý šéf KHL Medvedev verí v udržanie ekonomiky klubov

MOSKVA - Bývalý prezident Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Alexander Medvedev verí, že kluby nadnárodnej súťaže sa vyrovnajú s ekonomickými problémami, ktoré ich v poslednom čase sužujú.

slovakia

left justify in out

Medvedeva na poste šéfa KHL nahradil počas aktuálnej sezóny Dmitrij Černyšenko. "Zmenu na poste prezidenta KHL nemožno spájať so súčasnou situáciou. Doba je náročná v ekonomike aj politike, to je realita. Dúfam, že šport sa vyhne politickému vplyvu a s ekonomickými problémami sa kluby vyrovnajú. Smerovanie ligy zostalo nezmenené, je ním rozvoj športovej i marketingovej stránky. Stále mám dokonalý prehľad o situácii v ruskom hokeji, veď sa starám o mládežnícku ligu a pravidelne sa stretávam s Černyšenkom. Navyše pracujem aj v tíme SKA Petrohrad," povedal Medvedev pre ruský portál Sport Weekend.

 

Bývalý šéf KHL sa vyjadril aj k tomu, že Artemij Panarin či Viktor Tichonov z SKA Petrohrad chcú v lete zabojovať o zmluvu v NHL. "Nevidím nič zlé v tom, že si chlapci chcú vyskúšať zámorie. Tam sa hrá iný hokej, rozmery ľadu sú tiež iné a rovnako aj štýl. Niekomu sa hokej za oceánom páči viac. Nikoho nemožno súdiť, veď jednému sa páči viac kontaktný hokej, inému zase technický," povedal Medvedev.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona