Bývalý šampión Tapia nezomrel na predávkovanie drogami

NETKY.SK • 23 August 2012, 06:59 • 2 min
Bývalý šampión Tapia nezomrel na predávkovanie drogami

Bývalý šampión Tapia nezomrel na predávkovanie drogami - Ostatné športy Bývalý boxerský šampión Johnny Tapia nezomrel v dôsledku predávkovania drogami, ale jeho smrť zapríčinili hlavne srdcovo-cievne problémy. Tapia ako viacnásobný majster sveta zomrel v

slovakia

left justify in out

img

Bývalý boxerský šampión Johnny Tapia nezomrel v dôsledku predávkovania drogami, ale jeho smrť zapríčinili hlavne srdcovo-cievne problémy. Tapia ako viacnásobný majster sveta zomrel v máji tohto roka vo veku 45 rokov.
      Výsledky pitvy prezentovala na verejnosti jeho vdova Teresa Tapiová, ktorá chcela očistiť meno svojho muža. Médiami totiž prebehli správy, podľa ktorých bol príčinou smrti Tapiu kokaín. Pästiar mal v minulosti problémy so závislosťou od ilegálnych drog.
      "Správa ukazuje, že môj muž nezomrel pre predávkovanie drogami. Bolesť sa touto informáciou nerozplynie, ale cítila som potrebu povedať to," vyhlásila pred novinármi v Albuquerque Tapiová, ktorá spomenula ako jeden z dôvodov boxerovej smrti aj nábeh na hepatitídu C. 
      Bývalý lekár Tapiu Sam Kassicieh po prečítaní lekárskej správy pripustil, že užívanie drog mohlo mať vplyv na smrť boxera, ale určite to nebol hlavný dôvod. "Jeho krvný tlak bol pod kontrolou. Myslím si, že sa nemohlo nič viac urobiť, aby sa tragédii zabránilo," komentoval Kassicieh. 

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona