Bývalý prezidentský kandidát Ben Carson podporil Donalda Trumpa

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 18:37 • 2 min
Bývalý prezidentský kandidát Ben Carson podporil Donalda Trumpa

WASHINGTON - Bývalý americký prezidentský kandidát Ben Carson dnes vyjadril podporu miliardárovi Donaldovi Trumpovi, vedúcemu uchádzačovi o nomináciu Republikánskej strany v novembrových prezidentských voľbách.

slovakia

left justify in out

Potvrdil tak vyhlásenia Trumpa, že má Carsonovu podporu.

 

"Naša krajina je na križovatke a uprostred morálnej krízy," napísal Carson vo svojom oficiálnom odporúčaní Trumpa, informovala tlačová agentúra DPA.

Trumpove "skúsenosti z podnikania sú presne to, čo potrebujeme, aby sa motor našej ekonomiky pohol správnym smerom a dodal energiu tým, ktorí sú už príliš dlho vynechaní z nášho amerického sna," napísal bývalý neurochirurg Carson na svojej stránke na Facebooku.

 

Na Twitteri Carson označil Trumpa za "lídra s perspektívou a predstavami outsidera, s gurážou a energiou, aby sa to urobilo".

 

Carson vyzval na jednotu v rámci strany. Reagoval na nespokojnosť umiernených republikánov s tým, že v primárkach vedie práve Trump, a zdôraznil, že je "dôležité, aby sme neumožnili týmto nezhodám rozdeliť nás ako stranu alebo ako krajinu".

 

Trumpa už podporil aj ďalší bývalý súper zo súboja o republikánsku prezidentskú nomináciu, guvernér štátu New Jersey Chris Christie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona