Bývalý prezident Policajného zboru si mal vo väzení siahnuť na život

NETKY.SK • 12 December 2020, 15:55 • 2 min
Bývalý prezident Policajného zboru si mal vo väzení siahnuť na život

Za posledné dni sa toho okolo Milana Lučanského odohralo viac než dosť. Nejde tak ani o sledovanie médií, ako skôr o jeho zhoršenom zdravotnom stave.

slovakia

left justify in out

Pôsobil ako prezident Policajného zboru SR, no pre porušenie zákona sa ocitol až vo väzenskej cele. Objavili sa však informácie, že musel byť unáhlene hospitalizovaný. Vo väzení sa mala strhnúť bitka a Lučanský z nej vyviazol v doslova hroznom zdravotnom stave. Podľa niektorých zdrojov musel absolvovať až 11-hodinovú operáciu. 

 

img

 

Slovenský portál Refresher však prišiel v dnešných hodinách s inou verziou. Odvoláva sa na tri zdroje, ktoré im nezávisle potvrdili tú istú variantu, a síce že Milan Lučanský sa pokúsil o samovraždu. Jeden mal byť z politického prostredia, druhý z NAKA a tretí priamo z prostredia nemocnice.

 

img

 

Hospitalizácia mala spočiatku rôzne verzie. Hovorilo sa o prasknutej cievke v oku, alebo o zraneniach spôsobených bacharmi. No až v dnešných hodinách vyplávala na povrch táto nová skutočnosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies