Bývalý prezident George Bush sa zúčastnil svadby lesbického páru

NETKY.SK • 26 September 2013, 11:29 • 2 min
Bývalý prezident George Bush sa zúčastnil svadby lesbického páru

WASHINGTON - Bývalý americký prezident 89-ročný George Bush starší podpísal v sobotu oddací list spriatelenému lesbickému páru.

slovakia

left justify in out

Hovorca republikánov potvrdil v stredu informácie amerického denníka Washington Post, že George Bush starší a jeho manželka Barbara sa v sobotu zúčastnili na svadobnom obrade v meste Kennebunk v americkom spolkovom štáte Maine. Bonnie Clementová (60) a Helen Thorgalsenová (55) žijú podľa médií spolu už 12 rokov. Manželstvá partnerov rovnakého pohlavia uzákonili v štáte Maine v decembri 2012.

Bývalý americký prezident George H. W. Bush už v lete urobil nezvyčajný čin. Zo solidarity so synom jedného z ochrankárov, ktorému diagnostikovali leukémiu, si oholil hlavu. Hlavy si oholili aj všetci ochrankárovi kolegovia. Prvá dcéra najstaršieho žijúceho amerického prezidenta Georgea Busha podľahla ako štvorročná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies