Bývalý preprezentačný brankár Senecký v Seredi

NETKY.SK • 19 August 2014, 10:11 • 2 min
Bývalý preprezentačný brankár Senecký v Seredi

BRATISLAVA - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Štefan Senecký sa po dlhotrvajúcom zranení opäť objavil na trávniku v súťažnom zápase.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný brankár (nar. 6. januára 1980), ktorý laboroval ostatnú sezónu s roztrhnutou achilovkou, sa objavil v drese ŠKF Sereď. Rodák z Nitry a odchovanec brankárskej školy spod Zobora už má za sebou debut v drese druholigového tímu. Od trénera Tibora Meszlényiho dostal dôveru v nedeľňajšom domácom zápase 4. kola proti MŠK Žilina "B", ale na svoje premiérové stretnutie po rekonvalescencii nebude spomínať v najlepšom. Senecký pred takmer 800 divákmi trikrát inkasoval a so spoluhráčmi musel stráviť prvú prehru v sezóne, po ktorej sú Seredčania v tabuľke II. ligy skupina Západ so ziskom 7 bodov na 4. mieste.

 

Skúsený gólman, ktorý má na konte 12 štartov za národný tím SR, pôsobil okrem FC Nitra v tureckých prvoligových kluboch Ankaraspor, Ankaragücü a naposledy bol v Sivasspore. V Česku má za sebou aj krátku anabázu v Slavii Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona