AKTUALIZÁCIA: Bývalý premiér Robert Fico vypovedá na NAKA. Tvrdí, že nemá dôvod dávať médiam informácie

NETKY.SK • 18 Február 2021, 12:00 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Bývalý premiér Robert Fico vypovedá na NAKA. Tvrdí, že nemá dôvod dávať médiam informácie

BRATISLAVA - Bývalý premiér a predseda strany Smer - sociálna demokracia Robert Fico vypovedá na Národnej kriminálnej agentúre (NAKA).

slovakia

left justify in out

 

Na svojej spravodajskej stránke tvnoviny.sk o tom informovala televízia Markíza. Bývalý predseda vlády a líder strany Smer - Sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico sa dnes dostavil na Národnú kriminálnu agentúru (NAKA) v budove bratislavského policajného prezídia. Podľa medializovaných informácií vypovedal k obvineniu bývalého viacnásobného ministra za Smer Petra Žigu. Samotný Fico však dôvod svojej návštevy NAKA pre médiá nekonkretizoval.

 

„Ak sa z NAKA stala taká tlačová agentúra, že dopredu máte informácie, že kto príde, ako príde, tak vidíte, že táto inštitúcia je deravá ako ementál,“ povedal Fico novinárom. Dodal, že práve toto je tragédiou tejto krajiny. „Ja vôbec nemám dôvod vás kŕmiť ďalšími informáciami,“ zdôraznil.

 

Súvisiaci článok: Jankovskej pobyt vo väzbe zrejme končí, čaká ju však sledovací náramok

 

img


Poslanec sa mal vraj cez ňu pokúsiť podplatiť sudkyňu Najvyššieho súdu Katarínu Pramukovú, ktorá rozhodovala spor o Gabčíkovo. Jankovská vypovedala, že Žiga jej priniesol 100-tisíc eur, ktoré mala odovzdať sudkyni. Podľa Jankovskej sudkyňa úplatok neprijala a rozhodla v prospech Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies