Bývalý poradca ministra vnútra Krajniak založil web hascak.net, kde bude zverejňovať informácie o Pente

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 11:51 • 2 min
Bývalý poradca ministra vnútra Krajniak založil web hascak.net, kde bude zverejňovať informácie o Pente

BRATISLAVA – Bývalý poradca ministra vnútra a člen Prezídia Fondu národného majetku Ignác Milan Krajniak „bojuje“ proti finančným skupinám a korupcii vo vláde už niekoľko rokov. Najnovšie založil nový web s názvom Hascak.net.

slovakia

left justify in out

„Na slovenskom internete sa stalo úbohým zvykom krágľovať protivníka prostredníctvom anonymných blogov, portálov alebo profilov na facebooku. Myslím si, že k rytierskej cti patrí neútočiť na súpera odzadu. Preto som sa s priateľmi rozhodol urobiť portál Gorila s adresou www.hascak.net,“ píše na úvod Krajniak.

 

Na webe budú mať návštevníci k dispozícii informácie o finančnej skupine Penta, o jej zakladateľoch Jaroslavovi Haščákovi a Alojzovi Lorencovi. Okrem týchto informácií tam budú opísané kauzy VÚB Kupón – Istrofin a VSŽ. „Tieto informácie sú akýmsi monitoringom mediálnych výstupov o týchto kľúčových slovách. S dôrazom na VÚB Kupón – Istrofin a VSŽ," napísal na webe Krajniak, ktorý je okrem iného autorom Penta story – príbehu o vzniku a podnikateľských aktivitách finančnej skupiny Penta.

 

Dôvodom pre založenie webu nesúceho meno Jaroslava Haščáka je ten, že z webu začali „miznúť staršie príspevky o Pente a jej kauzách.“ „Myslím si, že by ľudia na Slovensku a v Česku mali mať k dispozícii dostatok informácií, aby si o Jaroslavovi Haščákovi, Alojzovi Lorencovi a Pente mohli urobiť vlastný názor,“ uzatvára Krajniak.

 

Hovorca spoločnosti Penta Gabriel Tóth pre netky.sk povedal, že Penta nezvažuje žiadne kroky voči stránke hascak.net.

 

Ignác Milan Krajniak bol v rokoch 2003 až 2006 som členom Prezídia Fondu národného majetku Slovenskej republiky. V rokoch 2010 až 2012 bol poradcom ministra vnútra Slovenskej republiky. Spolu s organizátorom protestov Gorila Petrom Pčolinským založili Hnutie 300, ktoré má ambíciu stať sa politickou stranou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona