Bývalý poradca amerického ministra obrany chodil za štátne peniaze na striptíz

NETKY.SK • 6 Október 2016, 14:03 • 2 min
Bývalý poradca amerického ministra obrany chodil za štátne peniaze na striptíz

WASHINGTON - Bývalý vojenský poradca amerického ministra obrany Asha Cartera využíval úradnú kreditnú kartu pri návštevách striptízových podnikov a klubov pre pánov v Ríme a Soule. Na základe výsledkov vyšetrovania ministerstva obrany o tom informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Generálmajor Ron Lewis okrem iného využíval kreditnú kartu, ktorú mu poskytlo ministerstvo obrany, na nákup nadmerného množstva alkoholických nápojov a "nevhodné kontakty so ženami".


V správe generálneho inšpektorátu ministerstva obrany sa uvádza, že Lewis využíval svoju kreditnú kartu na nevhodné účely, klamal v banke, aby na jeho výpisoch z účtov neboli uvádzané niektoré položky, a vo všeobecnosti sa dopustil správania, ktoré nie je v súlade so základnými vojenskými poriadkami platnými pre dôstojníkov amerických ozbrojených síl.


Lewis, ktorého Carter prepustil pred takmer rokom, zaslal generálnemu inšpektorátu Pentagónu písomnú odpoveď, v ktorej všetky obvinenia označil za nepodložené a zavádzajúce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies