Bývalý pästiarský šampión Chisora sa zaplietol do bitky pred nočným klubom

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 13:01 • 2 min
Bývalý pästiarský šampión Chisora sa zaplietol do bitky pred nočným klubom

LONDÝN - Bývalý boxerský šampión v ťažkej váhe Derek Chisora sa zaplietol do bitky pred nočným klubom v Londýne. Jej účastníci po nej zostali na ulici s roztrhanými košeľami, informoval britský denník Mirror.

slovakia

left justify in out

Podľa vlastných slov sa 33-ročný pästiar snažil rozdeliť dvojicu mužov, ktorí sa medzi sebou začali biť. V jednom okamihu sa zdalo, že sa Chisora ocitol v dave ľudí, ktorí sa ho snažili kopať na zemi. Bývalý šampión však uviedol, že sa pošmykol, keď sa snažil oddeliť oboch bitkárov.

 

"Keď som prišiel na miesto, konflikt už bol v plnom prúde. Nechcel som to nechať tak," uviedol Chisora.

 

Britský boxer mal v minulosti niekoľko problémov s políciou. V roku 2010 ho uznali vinným z napadnutia svojej vtedajšej priateľky, ale vyhol sa väzeniu a musel odpracovať 150 hodín verejnoprospešných prác. O päť rokov neskôr ho zadržali za volantom, svoje luxusné Bentley riadil bez platnej licencie a poistenia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona