Bývalý nemecký kancelár Gerhard Schröder má novú priateľku

NETKY.SK • 21 September 2017, 16:09 • 2 min
Bývalý nemecký kancelár Gerhard Schröder má novú priateľku

BERLÍN - To je ale mašina! Jeho kondíciu mu môžu závidieť aj oveľa mladší muži. Má 73 rokov (nech vás foto nemýli), je štvrtýkrát ženatý a stále nemá dosť!

slovakia

left justify in out

Bývalý nemecký spolkový kancelár Gerhard Schröder (73) má novú lásku. Je ňou 48-ročná Juhokórejčanka Kim So-jon, informovali dnes nemecký denník Bild a magazín Bunte.

 

Bývalý líder Sociálnodemokratickej strany Nemecka (SPD) je pritom v súčasnosti ženatý, a to už po štvrtý raz. Jeho manželkou je Doris Schröderová-Köpfová. Pár však žije od minulého roka v odlúčení, pričom Schröderová-Köpfová je momentálne partnerkou dolnosaského krajinského ministra vnútra Borisa Pistoriusa, informovala agentúra DPA.

 

Správu o Schröderovej novej romantickej partnerke jeho kancelária nateraz komentovať odmietla. Na sociálnej sieti Facebook sa k nej však vyjadrila samotná Schröderová-Köpfová, ktorá uviedla, že práve táto žena bola jednou z príčin odluky manželov. Zároveň vyjadrila vieru v to, že celá záležitosť sa vzhľadom na potomkov všetkých zúčastnených vyrieši v tichosti.

 

Kim So-jon je údajne úspešnou podnikateľkou žijúcou v juhokórejskej metropole Soul, pričom juhokórejským firmám radí, ako sa majú etablovať v Nemecku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies