Bývalý moderátor Markízy Dag Palovič je vo vážnom stave!

NETKY.SK • 10 August 2022, 16:7 • 2 min
Bývalý moderátor Markízy Dag Palovič je vo vážnom stave!

ŠAHY - Polícia ešte včera informovala o vážnej nehode, pri ktorej nepozorný vodič narazil do motocyklistu. Dnes sa potvrdilo, že zraneným motocyklistom je bývalý moderátor Dag Palovič.

slovakia

left justify in out

K nehode zverejnila Polícia SR na sociálnej sieti tieto údaje: „Dopravní policajti z Levíc boli včera v podvečerných hodinách vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi obcami Šahy a Preseľany nad Ipľom. Dvadsaťosemročný vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred ním idúceho motocykla Yamaha. Štyridsaťsedemročný motocyklista bol vymrštený na čelné sklo auta a odtiaľ spadol na cestu pred auto. Motocyklista bol s ťažkými zraneniami prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre."

 

img

Z miesta nehody.

 

Topky dnes prišli s informáciou, že zraneným motorkárom je bývalý moderátor TV Markíza Dag Palovič, V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

 

img

 

Prečítajte si aj: Ukrajinci potvrdili, že stoja za výbuchmi na Kryme, včera z toho obviňovali Rusko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona